Headerbild

Serie start

2019-09-12 i Allmänt

Äntligen drar serien igång igen. En spännande och betydligt mycket tuffare serie än i fjol. Vi vann serien med PBF som 2:a 18/19. I år är vi på pappret bara 7:e bästa lag (enl. bits statestik).

Vi är bättre rustade detta år, så skulle vi gå vidare till kvalspel (3 bästa) så kan allt hända.

Vi har en bredare trupp, som är väldigt jämn. Vi kommer att gå runt på fler spelare än tidigare. 30 licensierade gör att vi har chans att prova fler i a-laget. På borta plan kommer vi att köra med ca 12 spelare vid dubbelmatcher.,(gäller även f-laget). 

Nyförvärv.

Thomas Fahlgren som gör comeback efter några år med spel i hall ligan. Thomas gjorde smygpremiär  i kvalet redan. Thomas Ramsell och Yngve Almström från BK Prana har också anslutit. Far o son Möller, Micke och Dominic har också kommit. från Prana. Dominic har haft uppehåll ett par år. Sen har vi fått flera från pensionärs serierna och halligan. Daniel Nyman, Carola Furberg samt Marianne Fahlman.

Förluster.

Thomas Eriksson tar paus och spelar pensionärs bowling, Karl Gustafsson slutar men förhoppningsvis får han tillbaka suget. Göran Hofverberg slutar efter hela 40 år som aktiv bowlare i SIF. Han satsar nu mera på musiker karriaren. Peter Wärlinge, Roger Stenberg och Jonny Fjellman är skadade och blir borta förmodligen minst hela hösten.

Enl bits statestik är lagrankingen så här...

1. BK Ripan

2. BK Loet

3. Kiruna AIF

4. Team Berget

5. BK Krypton

6. Pite BF

7. Skellefteå IF

8. Boden Cometen

9.BK Prana F

10. Skellefteå IF F

11. Luleå BF

Adress

Skellefteå IF - Bowling Roger Jonsson, Mo i ranagatan 35 93157 Skellefteå

Kontakt

Tel: 0706695437 E-post: info@sifbowling.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in