Headerbild

Vilhelmina,Jonsta

2013-11-24 i Allmänt

17-3 6554-5629 VIK-SIF 14-6 5559-5261 JBK-SIF

En 60 mila tur med alldeles för tajt tidsschema. 

Började i Vilhelmina på deras "tuba" profil, samma som vi kört på tidigare år.

Men även om det är "tuba" krävs det att man hittar den linjen. Allt annat än strike blir nästan en miss.Det var bara Benny som lyckades fullt ut 845 med fyra jämna serier var mycket bra.Peter W, Göran får också godkänt, Men Vilhelmina var mycket bättre än oss, En som alltid trevlig match och numera på roliga banor, Tror Pinan kan få ett par anmälda från SIF. Det ändå som var jobbigt var värmen i hallen.

Sen bar det iväg till Lycksele, förbundet hade lagt 2 timmar för den resan och då hinner man inte äta. Inte mycket att säga om den matchen. Ingabritt och Ulrika spelade mycket bra och tog 2 banpoäng. Jonsta hanterade banorna bättre än oss. Lite konstigt att man köpt in en Walker oljemaskin men inte kan lägga en trevligare profil på banorna. Dessutom går det inte att hitta något om vilken profil man kör.

En del andra "kul" grejor såg vi i Lycksele. Man blandar plast och trä käglor på banorna, Några banor bara trä några plast och några blandat. Att det sen kan bli konstiga uppställningar är inte konstigt,

Adress

Skellefteå IF - Bowling Roger Jonsson, Mo i ranagatan 35 93157 Skellefteå

Kontakt

Tel: 0706695437 E-post: info@sifbowling.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in